BRUNCHEN
Met enige regelmaat serveren we op zondagen weer een uitgebreid brunchbuffet waarvoor reserveren gewenst is.
Data dat u kunt reserveren:
- Eerste paasdag, 31 maart 2024, 11.00 – 14.00 uur
- Zondag 28 april 2024, 11.00 – 14.00 uur
- Zondag 20 oktober 2024, 11.00 – 14.00 uur
Prijs volwassenen € 34,50 p.p.
Kinderen (basisschool) € 17,50 p.p.
Kinderstoel € 8,50
GROEPEN
Met een gezelschap vanaf 20 personen kunt u ook op andere dagen/ momenten en andere tijden komen eten op afspraak.
Menukaart brunch
Met enige regelmaat serveren we op zondag luxe brunches welke o.a. bestaan uit:
- Runderbouillon
- Tomatensoep
- Stokbrood & kruidenboter
- Assortiment; minibroodjes, croissantjes
- Minisaucijzen/ worstenbroodjes
- Suikerbrood (klöntjeswèk)
- Kaas, ham en zoet beleg
- Huisgemaakte “kalde schotel”
- Verse fruitsalade
- Diverse pastasalades, met pesto en tomaat
- Carpaccio
- Kaasplateau
- Frisse rauwkostsalades met huisgemaakte dressings
- Vers gepocheerde zalm met een cocktailsaus
- Gerookte zalm
- Pasteitje met huisgemaakte ragout
- Gehaktballetjes in een tomatensaus
- Plakjes beenham met een romige honing-mosterdsaus
- Frietjes & aardappelgarnituren
- Dessertbuffet , overheerlijke creatie van zoete lekkernijen
- koffie & thee, melk, water en jus d’orange
Menukaart kerstbrunch
- Runderbouillon
- Tomatencrèmesoep met balletjes
- Stokbrood & kruidenboter
- Assortiment; minibroodjes, croissantjes, koffiebroodjes, mini saucijzenbroodjes en worstenbroodjes
- Kerstbrood & suikerbrood (klöntjeswèk)
- Kaas, ham en zoet beleg
- Huisgemaakte “kalde schotel”
- Aardappelsalade
- Verse fruitsalade
- Diverse pastasalades, o.a. pesto en tomaat
- Carpaccio, met een truffel dressing en Parmezaanse kaas
- Wildpaté met huisgemaakte uien jam
- Kaasplateau
- Frisse rauwkostsalades met huisgemaakte dressings (vegetarisch)
- Visschotel met o.a. vers gepocheerde zalm met een cocktailsaus
- Pasteitje met huisgemaakte ragout
- Runderstoofpotje met champignons, paprika en ui in een krachtige saus
- Gehaktballetjes in een tomatensaus
- Plakjes beenham met een romige honing-mosterdsaus
- Vegetarische gerechten
- Frietjes & aardappelgarnituren
- Dessertbuffet , feestelijke en overheerlijke creatie van zoete lekkernijen
- inclusief koffie & thee, jus d’orange, appelsap, water en melk
- Voor de kleintjes wordt op verzoek snacks gebakken en is er ranja